Related Posts with Thumbnails

utorak, 28.07.2009.

Bilo jednom u Parizu…

Pradin luksuzni dućan s ograničenim rokom trajanja.







Talijanska modna kuća Prada otvorila je u Parizu privremeni dućan koji vrlo lijepo izgleda i prodaje samo njihovu žensku liniju. Parižani su vjerojatno navikli pa možda neće previše žaliti zbog toga što će sve skupa vrlo kratko trajati. Privremena je trgovina otvorena na Place Beauvau. Dizajnirao ju je Roberto Bachiocci, a prostor je uredjen kao spoj Pradinog prvog uopće dućana iz 1913. godine s elementima inspiriranim pariškim mostom Mirbeau. Ovaj će luksuzni prostor biti otvoren svega pet mjeseci, pa bi s posjetom valjalo požuriti.





Image Hosted by ImageShack.us

love magazine



p.s.

Nešto južnije, s Azurne obale javljaju o priličnoj popularnosti velikih retro naočala. Teško je naći osobu koja ih ne nosi. Nešto kao ove na slikama. (naravno, nikako ih ne nositi na vrhu glave).


Chanel






Balenciaga – 160 GBP (cijena na balenciaga.com)

Image Hosted by ImageShack.us




p.p.s

Proizvodjač luksuzne robe, pariški Hermes, kroz mali zgodan spot daje prijedloge kako se sve i na koje načine mogu nositi njihove čuvene svilene marame. Naravno da se u spotu može primjetiti Hermesov bicikl. O retro chic biciklima sam jednom pisao u ovom postu, a o luksuznim biciklima (koji idu uz torbicu naughty) možda neki drugi puta....



Hermes: - All I do is dream - Constance Verluca




Komentari (0) - Isprintaj - #