Related Posts with Thumbnails

nedjelja, 30.08.2009.

Vogue Italia / Sep. '09 – neočekivane naslovnice


....i proleteri nose Pradu





Talijansko izdaje Vogua uvijek je znalo iznenaditi, pa tako ni ovoga puta nisu iznevjerili. Upravo su izašle tri ekstravagantne naslovnice za najvažniji, rujanski, broj godine, koje su izazvale prilično bure unutar zainteresiranih krugova. Reakcije su podijeljene, iznenadjenje je prilično, očekivao se glamour, a kako sam ja na strani proletera, meni su se slike dopale. No, na ovaj mali blog znaju navratiti vrlo kompetentne i kritične osobe koje dobro znaju ocijeniti kvalitetu rada fotografa, kao i cijele ekipe uključene u set, pa možda daju svoj sud. Još nije objavljen editorial koji stoji iza ovih naslovnica, ali vidi se da na prvoj slici Sasha Pivovarova i na trećoj slici Anna Jagodzinska, obučene u stilu beskućnika, - nose Pradu.

Modeli: Sasha Pivovarova i Ash Stymest / Jamie Bochert i Christian Brylle / Max Rogers, Anna Jagodzinska i Will Lewis
Foto: Steven Meisel





Image Hosted by ImageShack.us




Ovo izdanje talijanskog Vogua ima i dodatak. Rihanna, obučena u Valentinovu haljinu, baca prljavu vodu iz kante i pojavljuje se na naslovnici Vogue Italia September 2009 - Couture Supplement Issue. To izdanje izlazi jednom godišnje i nije dio Vogua samo po sebi. Kao i kod gornjih naslovnica, čeka se editorial.

Foto: Steven Klein





I kad smo već kod neočekivanih naslovnica, tu je i Vogue Hommes Japan – izdanje 3, koje će izaći za dva tjedna. Fotograf je ponovo Steven Klein, koji je sliku, a vjerojatno i editorial, nazvao ‘Bondage Varior’. Styling - Nicola Formichetti, s čijeg je bloga slika preuzeta.






Komentari (7) - Isprintaj - #