Related Posts with Thumbnails

četvrtak, 10.09.2009.

Karl Lagerfeld za Dom Perignon


Muški snovi….muška mašta…






Karl Lagerfeld snimio je seriju reklamnih fotografija za posebnu seriju vinskih mjehurića u boci, pod nazivom Oenotheque Vintage, koju Don Perignon pušta na tržište samo jednom u 16 godina. Ideja snimanja je bila prikazati par iz otmjene, bogate kuće i zamisliti njegove fantazije o vlastitoj supruzi nakon što malo popije tog šampanjaca.

Fotografije prikazuju Claudiu Schiffer kao orijentalnu damu, tajnicu, damu iz Versaillea, u disco pozi Glorie Gaynor, kao školarku, njegovateljicu, a muška je mašta poželjela i njenu dominantnu pozu s bičem. Eto što sve može taj šampanjac.....valjalo bi ga gucnuti. Više o tome vidi se na slikama i u pripadajućem videu sa snimanja.

Modeli: Claudia Schiffer & Brad Koenig























Video sa snimanja reklame za Don Perignon - Oenotheque Vintage




p.s.

Karl Lagerfeld je takodjer jedan od dva gosta – urednika Wallpaper magazina u broju za listopad (no.127) ove godine (drugi je dizajner Philipp Starck), koji donosi seriju njegovih fotografija s putovanja, slike i razgovore o njegovim kućama, kao i predmetima koji se nalaze u tim kućama. Takodjer je gost – urednik njemačkog izdanja Vogua koji slavi 30 godina izlaženja. Vjerojatno će i na ovom blogu uskoro biti više o tome.


Image Hosted by ImageShack.us



Komentari (4) - Isprintaj - #