Related Posts with Thumbnails

petak, 27.11.2009.

Dolce & Gabbana - nadrealni blagdani.


...vaši snovi, vaša pravila...




Image Hosted by ImageShack.us


Dolce & Gabbana smatraju da je moguće i malo drukčije modno razmišljanje od klasičnog oblačenja u dane predstojećih blagdana. Odbacite tamno – kažu oni - i iznenadite okolinu s malo šokantne pink boje ili neobičnim cipelama koje odmah privlače pažnju. Slobodno očekujte da će se uobičajena božićna konverzacija usmjeriti ravno na – vas.

Slavni stilisti savjetuju da pospremite blještave modne časopise i baš poput njih zavirite u knjige o umjetnosti. Oni su tako pogledali neka djela nadrealizma i inspirirani umjetnicima tog pravca osigurali svojim sljedbenicima ugodnu zabavu kroz pojedine komade odjeće, kao i kroz popratne detalje. Najbolja stvar kod modnih detalja je da ne trebate ništa govoriti. S njima je već dosta toga rečeno. Igrajte se s detaljima, sastavljajte, rastavljajte i slobodno okrenite sve naopačke. Vaši snovi – vaša pravila.


Image Hosted by ImageShack.us


Evo nešto za modno napredne. Na gornjoj slici, u ovoj clutch torbici i platformkama, naslućuje se nešto malo od Jean Cocteaua. Tu su i pripadajuće naočale kao neophodan detalj i adekvatan parfem da vas bolje namirišu..


Image Hosted by ImageShack.us


Snažna ramena vam osiguravaju uspješan proboj do prvog reda. Ili barem do šanka unutar gužve nekog božićnog domjenka. Poželjna oprema je - Miss Sicily torba, remen s nakitom i velike naočale. Dolce & Gabbana garantiraju da vas tako obučenu, u modnom smislu, nitko neće nadmašiti ( ili se pregurati za šankom).


Image Hosted by ImageShack.us


Crno, bijelo i zlatno je upravo ono što vam treba da istaknete malo pink boje po uzoru na Elsu Schiaparelli, tvrdi naš dizajnerski i stilistički dvojac. Crno-bijele naočale, zlatni detalji na crnim cipelama i torba s nešto nakita dodat će pravu, odmjerenu količinu blještavila vašem izgledu (naravno da ne želite izgledati kao božićno drvce).


Image Hosted by ImageShack.us


Ovo je prava oda talijanskoj modnoj dizajnerici Elsi Schiaparelli. Šokirajte okolinu s pink kompletom u paru s tirkiznom ogrlicom. Ramena su i dalje u igri. No, sumnjam da će vam trebati za proboj do šanka. Prije da ćete biti služene....stalno služene.


Image Hosted by ImageShack.us


Dok je ženama dozvoljeno sanjarenje, muškarci trebaju stajati čvrsto na zemlji. Njima su primjereniji snažni detalji, kao crna kožna torba, remen, kožni novčanik ili ove vanvremenske crne naočale pravokutnog oblika (s njima izgledaju pametnije). Ipak, malo mašte i fantazije je i njima dozvoljeno (ne previše), a tome će prigodno poslužiti D&G manžete. To im je dovoljno! sretan

Zapravo, malo fantazije i nadrealizma je svima dozvoljeno.

Izvor: Dolce & Gabbana
Slike: Yuri Ahn za Dolce & Gabbana



Daydream'n Lupe Fiasco Jill Scott



Komentari (3) - Isprintaj - #