Related Posts with Thumbnails

srijeda, 16.12.2009.

Dolce & Gabbana & Madonna – reklamna kampanja 2010.


Image Hosted by ImageShack.us

'Zna li Madonna uopće prati tanjure?' Upitali su novinari Stefana Gabbanu prilikom objave prvih reklamnih fotografija za kolekciju proljeće 2010.
'Naravno, - ona je vrlo praktična žena', odgovorio je kreator
'A jede li ona doista špagete, obzirom na njenu liniju?' – nastavio je novinar
'Dakako – koliko ona vježba, to si može priuštiti'. – završio je priču Stefano.

Image Hosted by ImageShack.us

Naravno, nitko ni ne sumnja da Madonna nakon obilnog ručka, u Dolce & Gabbana opravici vrijedno pere tanjure. No, to i nije toliko važno. Na ovom je blogu već ranije najavljeno da će novo lice reklamne kampanje proljeće / ljeto 2010 biti pop ikona Madonna. Fotografije su napravljene u maniri talijanskog filmskog neorealizma, kojeg pjevačica vrlo pasionirno prati, a uzor za ovu kampanju bile su joj glumice Anna Magnani i njena najdraža glumica iz tog perioda – Monica Vitti.

Kampanju je New Yorku snimio odličan fotograf Steven Klein i Madonna je lako prebrodila završetak suradnje s Louis Vuittonom. Možda je i bolje tako i možda će joj ova kampanja bolje pristajati nego ležanje s raširenim nogama po šankovima pariških barova ili nevjerojatno fotošopirani reklamni snimci kojima ju je LV pretvorio u brucošicu. Ostaje za vidjeti koliko će ova ekipa publici uspjeti prenijeti atmosferu Antonionievih filmova i ideju izvrsne Dolce & Gabbana proljetne kolekcije. Prve tri fotografije su izašle. Čeka se nastavak.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Vanity Fair Italia, swide.com, tfs



Detalji s Dolce & Gabbana revije za proljeće / ljeto 2010. mogu se vidjeti u ovom postu. I malo boje za kraj ovog posta. Glumica Rachel McAdams na naslovnici i u editorialu najnovijeg boja US izdanja Vogua (Jan. 2010) nosi Dolce & Gabbana haljinu koju svojom crno-bijelom pojavom reklamira Madonna. Foto: Mario Testino.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Komentari (1) - Isprintaj - #