Related Posts with Thumbnails

subota, 06.02.2010.

Vreća za smeće kao torba od $2.000 (...Louis Vuitton)


...chic beskućnik fashion



Image Hosted by ImageShack.us
'Diskretni šarm buržoazije' – Louis Bunuel (1972)

Dosta je bilo dosadnih monogram torbi. Vrijeme je za nešto novo i svježe. Svježe? Hmm...Louis Vuitton je svojoj klijenteli profinjena i istančana ukusa ponudio torbu pod nazivom 'Raindrop Besace’. Torba se radi u dvije boje, materijal nije naveden, vodootporna je i u prodaji košta $ 1.960..

I izgleda kao vreća za smeće.

Image Hosted by ImageShack.us

Da li se to Marc Jacobs, glavni i odgovorni krativni direktor za Louis Vouitton poigrava sa svojom klijentelom ili je izgubio razum?. Možda je samo malo ironičan? Je li torba namjenjena onima s previše ukusa ili onima s viškom novca koji otežano rješavaju IQ test? Dva križića i kružić - problem. Možda Marc pretpostavlja da je bogatima previše dosadno, a možda zgroženi kritičari ne vide buduću muzejsku umjetninu ili instalaciju Tko bi znao?

Image Hosted by ImageShack.us
Balmain majica – 800 €

Zabrinuti kritičari grme o propasti zapadne civilizacije (ti valjda nikad nisu vidjeli UGG čizme, niti Crocs sandale ili bili na plaži u Zaostrogu), drugi se pitaju je li te civilizacije uopće ikad bilo (ti su sve to vidjeli). Meni se cijela stvar čini prilično zabavnom (no, ja obično uz dva kružića zaokružim križić kao atipičan, pa sam slabo mjerodavan) i mislim da bi ova torba odlično išla u kombinaciji s Balmain majicom s rupama iz nove sezone 2010. Zgodno mi to zvuči. Poderana majica i vreća za smeće – sezona ljeto 2010. Zapravo, svidja mi se ova torba, ako zanemarim cijenu. Ipak, onima koji se odluče na kupnju diskretni bi savjet bio da ukućane upozore na emocionalnu vrijednost koje vam te stvari predstavljaju (cijenu ne spominjite – pogledaj naslovnu fotografiju) da ne bi greškom zaista završile u smeću.

Image Hosted by ImageShack.us
Foto: Stylembe.com; Rafinery29.com; dazedandconfused.com; luisaviaroma.com

Povratak na naslovnicu




Komentari (3) - Isprintaj - #