Related Posts with Thumbnails

srijeda, 17.02.2010.

Lady Gaga na 'Brit Awards' – osvojila sve svoje nominacije.


...zasluženi hat trick



Image Hosted by ImageShack.us

Jučer su na svečanosti 'Brit Awards' mnogobrojnim umjetnicima dodijeljene godišnje nagrade za doprinos glazbi. Gady Gaga je u Britaniji dobila ono što su Amerikanci propustili učiniti. U sve tri internacionalne kategorije za koje je nominirana, nagradu je i osvojila. Za najbolji i najprodorniji nastup, najbolju internacionalnu žensku solo umjetnicu i najbolji internacionalni album.

Image Hosted by ImageShack.us

Na dodjeli je zahvalila svima koji su je podržavali i koju su nakon mnogih odbijanja i poniženja vjerovali u nju. Boreći se sa suzama zahvalila je Alexander Mcqueenu s kojim je usko suradjivala, a njemu je posvetila i svoj nastup. Ranije je bilo informacija da joj je nastup pod pitanjem koliko je bila šokirana viješću o smrti dizajnera McQueena. Lady Gaga je trenutno umjetnica s najviše legalnih downloada na svijetu. Njezin video 'Bad Romance' na YouTubu je pogledan oko 120 milijuna puta. Za usporedbu, Madonnin video 'Celebration' pogledalo je oko 5 milijuna ljudi.



Red carpet izgled:

Maska: Philip Treacy
Cape kaput: Francesco Scognamiglio
Frizura: Malcom Edwards
Styling: Nicola Formichetti (hvala za informacije)



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Nastup i primanje nagrada

Maska: Philip Treacy
Body: Alex Noble
Styling: Nicola Formichetti

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Skulptura: Nick Knight / ShowStudio

Image Hosted by ImageShack.us



Telephone / Dance in the Dark
posvećeno Alexander McQueenu







Pjesma 'Bad Romance' premjerno je izvedena na završnom defileu spektakularne revije Alexander McQueena održane prošle jeseni u Parizu. Lady Gaga bila je vrlo bliska s McQueenom, kao i sa cijelom plejadom fantastičnih umjetnika okupljenih oko londonskog ShowStudia koji je ustanovio briljantni fotograf Nick Knight i koji je izradio skulpturu za njen nastup na Brit Awards 2010. Sada već čuvene cipele u kojima manekenke hodaju (peta 26 cm), a koje Lady Gaga nosi u službenom spotu pjesme 'Bad Romance' nikada nisu išle u prodaju. Nakon McQueenove smrti svi su uzorci povučeni i postaju kolekcionarski primjerci kojima će cijena vjerojatno otići u stratosferu, ako će ikada i ići u prodaju. Sam dizajner razmišljao je da ih proda za humanitarne svrhe.






slijedeći post:
McQueen brand nastavlja dalje...





Komentari (2) - Isprintaj - #