Related Posts with Thumbnails

petak, 05.03.2010.

Balmain – FW 2010-11. Rock 'n' Roll chic


Sex & Rock 'n' Roll...



Image Hosted by ImageShack.us

Što je to jednoj firmi koja je prije svega nekoliko godina bila na izdisaju naglo donijelo toliku slavu i popularnost i prodaju po super visokim cijenama? Odgovor se krije u svega nekoliko riječi. Sex & rock 'n' roll. Ta ubojita kombinacija nešto je što svi znaju, ali malo je onih koji ju znaju majstorskim umijećem ostvariti. Žestoki rokeri uvijek su imali najbolje komade, pa sam u tu svrhu i ja svladao ona tri 'Smoke on the water' akorda. Nikad se ne zna...

'Kad nosite Balmain, ne treba vam nitko govoriti da dobro izgledate. Vi znate da dobro izgledate' – rekla je jedna od modnih urednica objašnjavajući uspjeh te marke. Za iduću sezonu Christophe Decarnin, glavni dizajner pariške modne kuće 'Balmain' uglavnom se drži dobitne kombinacije. Ultra sexy mini haljine, atraktivni sakoi i jakne i crno – zlatni večernji chic bez sumnje će ponoviti uspjeh koji je Balmain lansirao na prvo mjesto brandova koji se najviše gledaju i još više kopiraju.

Vojni stil je izostao, isto kao i motorističke rock kožne jakne. Zamijenili su ih duži i kraći kaputi i sakoi u baršunu i svjetlećim, svjtlucavim materijalima. Naglašena ramena na mini haljinama su ostala, a tigrasti print se pojavljuje i kod Balmaina, kao uostalom kao i kod gotovo svih drugih dizajnera. Evo nekoliko slika i uvjetnih podjela za sezonu jesen / zima 2010-11.



Duže jakne

Image Hosted by ImageShack.us


Disco odijela

Image Hosted by ImageShack.us


Tigar

Image Hosted by ImageShack.us


Bal

Image Hosted by ImageShack.us


Večernji sakoi

Image Hosted by ImageShack.us


Disco mini haljine


Image Hosted by ImageShack.us
Foto: nymag


Komentari (0) - Isprintaj - #