Related Posts with Thumbnails

ponedjeljak, 02.08.2010.

Police fashion - London.


Image Hosted by ImageShack.us

Prije nekoliko mjeseci članovi kraljevske obitelji države Katar kupili su od Mohameda Al Fayeda slavnu londonsku robnu kuću 'Harrods' za otprilike 2 milijarde €. Holding koji stoji iza te kupovine vodi katarski premijer. Posjet vrijednoj nekretnini upriličen je super ekskluzivnim automobilima i začinjen malim prometnim prekršajem.

Vlasnici su svoje dvije super sportske roaster bebice, švedski Koenigsegg CCXR (jedan od samo 6 proizvedenih) i 400.000 € vrijedan Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce, ukupne vrijednosti iznad milijun i pol € odlučili parkirati ispred Harrodsa – ta njihov je.

Kako su parkirali na nepropisnom mjestu, londonska policija je zaključila da bi uz baby plavu boju ovim ljepotanima dobro stajale i odgovarajuće žute lisice.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Glasnogovornik lokalne vlasti izjavio je da su automobili bili u 'ozbiljnom prometnom prekršaju' te da su vozila oslobodjena nakon što su vlasnici platili kaznu u iznosu od 70 funti ( to je s popustom, jer su kaznu platili unutar 14 dana. Inače je kazna 120 funti). Lako za novac. Jedino je malo ponos stradao...

Kraljevska obitelj države Katar? Premijer te države (šeik Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani) i sportski automobili milijunske vrijednosti? Mogu ih zamisliti u Zagrebu. Vrlo vjerojatno s policijskom pratnjom koja blokira promet i čuva im vozila gdje god se parkirali. (Ili u Splitu, gdje bi im trenutni gradonačelnik g. Kerum osobno demonstrirao kako treba poštivati prometne propise).



via: bbc.com



Komentari (1) - Isprintaj - #