Related Posts with Thumbnails

utorak, 10.08.2010.

Valja početi na vrijeme....(Hermes)


Image Hosted by ImageShack.us
Konjić mali 25 cm - $390


Internet je prepun ponude raznih stvari (netko bi rekao, luckastih) za one s viškom novca. Ukoliko imate 2 milijuna dolara slobodnih sredstava lako si možete priuštiti osobnu mini podmornicu za ugodno ljetovanje na morskom dnu (prevozi dvije osobe). Luksuzna pariška kuća Hermes nema u svojoj online ponudi za američko tržište samo kožne kapute i torbe, već i mnoštvo stvari koje bi vlasnik takove podmornice možda mogao ponijeti na morsko dno zbog malo dodatne razbibrige. Uostalom, svi mi ponekad volimo biti djeca. Pa da vidimo što to po zanimljivim cijenama Hermes nudi najmladjim chic naraštajima. Evo manjeg izbora.


Image Hosted by ImageShack.us
Konjić veći 40 cm - $520


Doista, valja početi na vrijeme. Pravi chic početnik mora imati kvalitetnu opremu za igranje. Plišani konjić je ljubav svakog pravog dijeteta, a pogotovo mali drveni konjić kojeg mališanko može vući uzicom (50cm dugačka) po prostorijama svog dvorca.


Image Hosted by ImageShack.us
Drveni konjić - $600


Kad se mališanko umori od igre s konjićem i pritom ogladni, tu su prigodni srebrni Hermesov nož i viljuška da se malo prezalogaji. Naravno, u kolicima mu ne smije biti hladno i zato je tu adekvatna Hermes dekica.


Image Hosted by ImageShack.us
dječji nož i viljuška - $490


Image Hosted by ImageShack.us
Hermes dječja dekica, jedan metar - $680


Naš chic poletarac ubrzano raste i vjerojatno će uskoro početi primati poslovna pisma. Jasno je da mu treba kutija za odlaganje važne korespondencije. No, kako danas nitko nikome ne piše, ova kutija za pisma od ružina drvata odlično će poslužiti za odlaganje neplaćenih računa za stuju vodu i plin. Treba naglasiti da kutija ima pretinac za posjetnice i odlagalište za olovke, pa ta komplicirana izrada zasigurno opravdava cijenu.


Image Hosted by ImageShack.us
Kutija za pisma - $1.500

Foto: hermes.com / tip: nymag.com



Komentari (0) - Isprintaj - #