Related Posts with Thumbnails

subota, 25.12.2010.

Modni hit: ružni božićni džemperi

...alpski chic...



Image Hosted by ImageShack.us

Nova 'ho ho ho' modna zanimljivost stiže nam iz Amerike. Netko će reći – modni užas, ali tamošnji trgovci trenutno tuguju jer ne mogu zadovoljiti potražnju. Poberite modnu slavu i hrabro obucite ovaj super trash džemper koji je zadnji put vidjen sredinom 80-ih. Motivi se znaju: Alpski vrhovi, jeleni, sobovi, saonice, Djed Mraz, zvona i jelke. Što više detalja – to bolje.

Ukoliko ste ponosni šef neke firme – dodatno se nakitite detaljima. Mora se znati tko je šef !! Ironija oblačenja na božićnim proslavama postala je, kako javlja Wall Street Journal, iznimno popularna u Americi, a sve je počelo kao rugalica roditeljima koji su nekada znali ponosno nositi ovaj interesantni modni uzorak. Za svaki slučaj, ipak potražite taj 'ugly christmas sweater' negdje na dnu ormara, jer – nikad se ne zna.

Ne obazirite se ako nekoga zabole oči pogledom na vaš novi i ultra moderni alpski chic izgled. Budite uporni i svladajte sve prepreke kritičnih pogleda na vaš modni ukus. Odmahnite rukom ako vaši bližnji smatraju da vas treba zatočiti na pusti otok. Ignorirajte prijedloge zabrinutih ukućana koji vaš slučaj žele izložiti liječniku. Budite trendsetter !! Sjetimo se samo kakve su bile prve ovdašnje reakcije na UGG čizme. Dakle, utoplite se u čarobnom društvu jelena, sobova i snježnih vrhova na vašem novom džemperu i prava zabava može početi.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Dodajem ovdje i izvanredan primjerak veličanstvenog džempera kojeg je Colin Firth nosio u filmu 'Dnevnik Bridget Jones'. Hvala na dopuni sjajnoj blogerici oštrog oka - Psycho fashion.


Image Hosted by ImageShack.us


Ipak, da stvar može biti ozbiljnija pobrinuli su se stari majstori ironije. Dolce & Gabbana su inspiraciju za svoju D&G modnu liniju – sezona zima 2010.11 - pronašli upravo u jelenima i Alpama.


Image Hosted by ImageShack.us

foto: ebay, wsj, style.com


Komentari (2) - Isprintaj - #