Related Posts with Thumbnails

srijeda, 19.01.2011.

Thierry Mugler show – zima 2011 – 12.

...Mugler By Formichetti..



Image Hosted by ImageShack.us

Od modne revije Thierrya Muglera pod naslovom 'Anathomy Of Change' na otvorenju pariškog tjedna muške mode za sezonu jesen / zima 2011 – 12. očekuje se pravi show. Kreativni direktor te modne kuće, odnedavno imenovani i ovdje mnogo puta spominjani Nicola Formichetti s nekoliko uvodnih fotografija dao je najavu kakva bi to mogla biti revija. Glavna i odgovorna za glazbenu pratnju revije je Lady Gaga, a posebna muza cijelog showa i osoba na uvodnim fotografijama je jedan pomalo neobičan mladić iz Montreala

Nicola Formichetti se proslavio kao glavni stilist Lady Gage. Odgovoran je za njen scenski izgled koji se nimalo ne razlikuje od onoga kako izgleda kad ode u dućan po kruh i mlijeko. Romain Kremer je zadužen za muške kreacije što garantira beskompromisni pristup modi, a kolekcije će se službeno zvati Mugler by Formichetti.

Rick Genest (Zombie Boy), dečko iz Montreala, postao je Formichettiva muza i izvor inspiracije i može se reći da je doista živopisan momak. Ima brojne sljedbenike na svojoj Facebook stranici. Očekujemo ga sa zanimanjem na današnjoj reviji koja će se od četvrtka 20.01 2010. moći vidjeti na Muglerovoj web stranici. Evo nekoliko uvodnih fotografija s najavom showa.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
Rick Genest (Zombie Boy)


Lady Gaga koja je imenovana 'Muzičkim direktorom' današnjeg showa Thierry Muglera ima iskustva s modnih revija. Njezina pjesma 'Bad Romance' prvi je put izvedena upravo na posljednoj ženskoj reviji koju je za života napravio Alexander McQueen. Pjesma je najavila spektakularno pariško finale te revije.

Ovoga puta reviju i video pratio je po prvi put objavljen Techno Berlin Remix Lady Gage.




Evo nekoliko fotografija. "...Vrlo nosivo s elementima čudjenja..." kako se nakon showa izjasnio N. Formichetti.


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Komentari (0) - Isprintaj - #